1. SMS-ul acela! Evitați să trimiteți tuturor din agendă acel mesaj siropos. Știm toți că vă ocupă foarte puțin timp și în niciun caz nu ne face să ne simțim bine. Preferați colindul și urările în persoană sau telefonic.
  2. Consumul excesiv de alcool și alimente nu numai că ne face rău fizic, dar le poate face o impresie negativă celor din jur. Evitați excesul de orice fel și nu uitați de bunele maniere la masă.
  3. Reciclarea cadourilor. Cana pe care am primit-o de la colegul de birou nu e un cadou potrivit pentru altcineva. Mergeți pe principiul ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! V-ați putea trezi ca la un moment dat, cel care v-a dăruit și cel care a primit cadoul reciclat să fie în aceeași încăpere. Ce neplăcut! A face cadouri este o artă!
  4. Folosirea petrecerii de la serviciu pentru a avansa pe plan profesional. Petrecerea de la serviciu este un eveniment la care nu se discută problemele locului de muncă, la care nu încercăm să intrăm pe sub pielea superiorilor. Suntem prezenți doar pentru a petrece momente plăcute în compania celor cu care lucrăm zi de zi.
  5. Nu presupuneți că toți oamenii sunt creștini. Respectați orientarea religioasă a celorlalți și cel mai important: nu încercați să îi convingeți că religia voastră este cea adevărată!
  6. Nu uitați de Codul vestimentar al evenimentelor la care veți participa. Prea îmbrăcat sau prea puțin îmbrăcat înseamnă lipsă de considerație.
  7. Aparația la un eveniment la care nu am fost invitați în această perioadă în care pregătirile s-au făcut deja este dovada unei purtări necuviincioase.
  8. Postarea fotografiilor compromițătoare de la petreceri nu se face nici în timpul anului, nici în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Rețelele de socializare au setul lor de reguli de etichetă, respectați-le!
  9. Cumpărăturile last minute sunt ceea ce crează haosul din magazine. Fiți organizați, faceți liste, cumpărați din timp și folosiți-vă de facilitatea de a cumpăra cadouri din magazinele virtuale.
  10. Nu fiți cel care spune copiilor adevărul despre existența lui Moș Crăciun. El există, este în fiecare dintre noi. Nu uitați acest lucru. Cenzurați-vă în preajma celor mici.

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon