poster1
Ce?
Sau formula secretă a unei reacții (relații) de cuplu.
Dacă dragostea e chimie și prima scânteie contează, haideți să lucrăm împreună și să descoperim formula complexă a unei relații perfecte. Joi, pe 11 februarie, cu puțin înainte de sărbătorile acelea cu inimioare și trandafiri. E nevoie de studiu și de multe încercări pentru a combina viețile a doi indivizi diferiți (oh, cât de diferiți) și a obține o viață de cuplu reușită? Purtați echipamentul de protecție în laboratorul din strada Traian, nr. 107! Uneori reacția e efervescentă, alteori… alteori se precipită. Nu-i așa? Eu vă pot spune care sunt reactivii și cum ar trebui să se comporte unul cu celălalt, dar și atunci când pe masa de lucru apar alți compuși ușor… instabili. În ce mediu are loc reacția, pardon, relația? Cu ce catalizezi reacția partenerei la prima întâlnire? Și aici nu mă refer doar la alcooli și fenoli. 🙂 Well, o relație se construiește atât pe baza chimiei dintre cei doi, cât și pe baza etichetei… Sticluțele cu reactivi vin cu eticheta proprie, eu vin cu regulile de etichetă și cu principiile acesteia. Cu bunele maniere care au rolul enzimelor catalizatoare, de la primul “Hello!” până în momnetul când obișnuința devine puternică și respectul pentru partener/ă ți-a intrat în ADN.

Cu cine?
Șef de lucrări voi fi eu, Simona Taudor, responsabilă în întregime de http://savoirvivre.ro/ , iar asistenta mea va fi Raluca Marinescu. Am ajuns șef de lucrări deoarece am terminat niste facultati, niște masterate, am lucrat în niște corporații și non-corporații, după care am adus pe lume doi băieți. Moment în care am hotărât să mă îmbunătățesc. Și cum schimbarea în lume începe cu tine, m-am gândit la etichetă și la bunele maniere. Ideea site-ului mi-a venit atunci când am avut plăcerea de a cunoaște o familie de nobili spanioli (de genul celor care se întâlnesc la ceai cu regele) ale căror maniere m-au impresionat.

Când?
1. miercuri@incubator107, 11 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1463 , înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon