De cele mai multe ori, când ne gândim la etichetă facem legături cu epoci trecute sau poate cu înalta societate engleză, cu titluri nobiliare pompoase și strămoși celebri. Noțiunea se asociază de cele mai multe ori cu doamne care beau ceai într-un decor trandafiriu. A fi o Lady nu înseamnă a trăi ca în timpuri apuse, din contră. O lady este modernă și informată. A fi o lady începe din interior spre exterior, ambele dimensiuni fiind caracterizate de grație, feminitate, bunătate și toleranță. Dacă interiorul este clădit pe aceste lucruri, exteriorul va înflori și va arăta celor din jur o persoană minunată, care nu depune efort pentru a fi așa. A fi o lady are legătură cu eleganța și cu încrederea în sine, cu respectul și cu bunele maniere. Cu cât înțelegem mai repede aceste lucruri, cu atât ne va fi mai ușor să devenim ladies. Dar ce înseamnă cu adevărat să fii o Lady în secolul 21? Iată câteva repere. Lista rămâne deschisă. Primesc cu bucurie completările voastre.

 

1. O lady este cea mai bună variantă a sa, dar caută mereu să se îmbunătățească.

2. O lady prețuiește originalitatea.

3. O lady apreciază succesul celor din jur și îi felicită. Mulțumește cu grație, roagă cu delicatețe și se scuză cu eleganță.

4. O lady face ceea ce trebuie, chiar dacă acest lucru este dificil și nu este mereu popular.

5. O lady stăpânește arta conversației și știe să asculte. Se gândește înainte să vorbească și nu întrerupe.

6. O lady se îngrijește cu atenție de aspectul fizic și de starea de sănătate. Are mereu o poziție elegantă și o ținută atent aleasă pentru orice moment al zilei și pentru orice eveniment.

7. O lady știe să se adapteze oricărei situații.

8. O lady nu face excese. De niciun fel.

9. O lady este mereu sinceră. Spune ce crede și crede ce spune în orice situație.

10. O lady nu merge pe scurtături, chiar dacă nimeni nu este atent la drumul ei. Pentru o lady sunt importante principiile și valorile morale.

11. O lady își respectă partenerul, își respectă copiii. Își respectă și își iubește întreaga familie.

12. O lady stăpânește bunele maniere la masă și prețuiește punctualitatea.

13. O lady își stăpânește temperamentul. Nu lasă nicio situație neplăcută, oboseala sau stresul să îi afecteze purtarea.

14. O lady este generoasă. Dăruiește din toată inima și pune pasiune în ceea ce oferă.

15. O lady este modestă. Nu epatează niciodată. Impresionează prin modestie și altruism.

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon