Puterea exemplului

Bianca "ZEN"


Sunt mereu în căutarea cadoului perfect și după cum am mai spus-o, mulțumită blogului întâlnesc cei mai interesanți oameni ai momentului. Într-o zi navigam pe

În afara îmbunătățirii mele personale, acest site mi-a facilitat întâlnirea cu mulți oameni minunați, din domenii diferite, oameni pe care îi admir sincer. Între acești oameni se află și Read More »


Laurențiu Florea

Am plăcerea să vi-l prezint pe Laurențiu Florea.

Laurențiu este autorul cărții „Codul bunelor maniere – pur și...Read More »


Simona Florea

 

Simona Florea este o persoană delicată, îndrăgostită de natură și de oameni.  Simonei i se datorează prima apariție în media a unui articol despre savoirvivre.ro pentru care îi...Read More »


Cristian China-Birta

Primul ajutor important pe care l-a primit „Blogul de etichetă” a venit din partea lui și pentru mine este un exemplu demn de urmat. Cristian China-Birta este blogger profesionist...Read More »


Dana Păun

Dacă vă întâlniți pe stradă cu ea și vă propune să vă facă o poză, e semn bun. Dana Păun este ceea ce am putea spune ” The Sartorialist”...Read More »


Adrian Hădean

Am decis să scriu despre Adrian Hădean pentru că îl consider un model pentru noi toți. Un adevărat Gentleman. Mi-am luat inima în dinți și i-am trimis un mesaj,...Read More »